Op 2 juli werd ons event De Toekomst van Marketing gehouden in  het MindCenter te Vianen. Mathijs Dordregter was onze dagvoorzitter. Naast het aankondigen van de sprekers zorgde hij ook voor een duidelijke link met het thema van vandaag.

Hans Molenaar was onze eerste spreker. Hij is directeur van Beeckestijn Business School en heeft daardoor een goede kijk op de trends en toekomstige eisen van marketeers. Hij ziet dat ‘done is better than perfect’ ‘steeds meer naar voren komt. Dat betekent dat marketing Flexibel en Agile moet zijn. Hij had ook enkele waardevolle leestips zoals: How Brands Grow – Byron Sharp, The conversation Marketing – Steven van Bellen, De Marketing organisatie van de toekomst – Rob Beltman en Doet marketing ertoe? door Ruud Frambach.

Jeroen Kok van Mobile Water, Aaron Spijkers van Kinetic en Michael Straathof van 100%EMAIL hebben break-outsessies verzorgd  en deelden hun visie over de toekomst van hun vakgebied. Benieuwd naar hun visie? Lees dan hun presentaties onderaan deze pagina. De reacties over de presentaties waren positief en dat gaf ons allemaal het gevoel dat we toch ook wel in de andere zalen hadden willen zitten.

Als afsluiting van de dag hadden we een verrassende presentatie. Bob van Luijt van  SeMI Technologies die niets met marketing van doen heeft en er toch alles van begrijpt. Vanuit zijn kijk op de wereld vindt hij dat informatie niet alleen toegankelijker is geworden maar ook nog gratis is. Een goede basis om geld mee te verdienen. Namelijk door de informatie beschikbaar te maken op een wijze dat het weer als kennis ingezet kan worden. De uitdaging daarbij zit in het zero to one principe.

Uiteraard is deze dag gezellig afgesloten met een borrel en gezellige babbels over wat er allemaal deze dag is voorbijgekomen.

De presentaties

Hans Molenaar van Beeckestijn Business School

Jeroen Kok van Mobile Water

Aaron Spijkers van Kinetic

Michael Straathof van 100%EMAIL

 

Blog geschreven door: Jasper


De foto’s

De foto’s hebben we deze keer op Flick staan. Klik hier voor de foto’s