25 jaar geleden zijn 4 oud-cursisten van SRM een vereniging begonnen om elkaar te blijven inspireren in hun vakgebied direct marketing. Deze oud-cursisten bleven elkaar op die manier voorzien van informatie. Ze leerden van elkaar en door het overbrengen van kennis stapten ze niet in dezelfde valkuilen. Dat was het begin van DeMeter. Nu is het een professionele vereniging gedragen door enthousiaste en gedreven vrijwilligers.

De leden van DeMeter houden je nog steeds op de hoogte

In het vakgebied van marketing is heel veel veranderd en verandert er nog steeds heel veel. Het is daarom belangrijk om je kennis aan de hand van praktijkvoorbeelden te vergroten en je steeds verder te professionaliseren. DeMeter zorgt in 2018 al 25 jaar voor inspirerende sessies in een heerlijke informele sfeer met experts uit de markt die je vertellen over de ‘do’s en don’ts’ van marketing. Mooie tips en kennisoverdracht zodat jij als marketeer op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op marketinggebied. Je kunt gelijk de opgedane kennis in de praktijk brengen en gaat naar huis met een hoop nieuwe contacten.

25 jaar DeMeter. En dat moet gevierd worden!

DeMeter viert op donderdag 24 mei haar 25-jarig bestaan. De vrijwilligers laten deze bijzondere dag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Een tipje van de sluier. Wie heeft de meeste marketingkennis, zijn het de ervaren oudjes of is het toch de nieuwe garde die de meeste kennis heeft? In onze marketingquiz beantwoorden 2 teams om en om vragen over marketing. Vragen over de opmaak van een DM, klantpsychologie en Blockchain zijn een paar onderwerpen die aan bod komen. Ook is er op de dag zelf een leuke competitie waar iedereen aan mee kan doen. Een aantal teams maken een snel campagnevoorstel, zie het als een 10 minuten pitch. De toehoorders kunnen punten geven en bepalen welke campagne goud, brons of zilver wint.

Terug van weggeweest

Een ander onderdeel is het uitloven van een prijs voor de Jong-Marketeer van 2018. Vele jaren standaardonderdeel van het repertoire van DeMeter. Vanaf april kun je jouw collega’s, vrienden, helden en natuurlijk aanstormend talent in marketing nomineren via onze site. Meer informatie hierover volgt!

Zo leer je van elkaar

Marlous Spaven die sinds begin 2016 voorzitter is van DeMeter, kijkt met veel enthousiasme terug op de afgelopen jaren. ‘DeMeter bestaat alleen uit vrijwilligers. Zij regelen de evenementen van DeMeter. Van het bedenken van onderwerpen tot en met de organisatie op de dag zelf. Door de goede voorbereidingen en het regelen van de juiste sprekers wordt DeMeter steeds professioneler. Ik ben trots op de inzet en de behaalde resultaten tot nu toe. Maar het kan altijd beter. We blijven elkaar prikkelen om ons steeds verder te professionaliseren en we leren steeds meer van elkaar. Bedankt voor jullie inzet Remco, Richard, Michiel, Pieterjan, Rob, Emilie, Susanne en Marian. Jullie zijn top!’

Meer informatie? Kijk op the-past-is-important voor meer informatie en om je aan te melden. Neem gerust ook je familie en je vrienden mee. Iedereen is van harte welkom.