Laden Evenementen

De ontwikkelingen op marketinggebied gaan steeds sneller. Het is daarom belangrijk om je kennis aan de hand van praktijkvoorbeelden te vergroten en je steeds verder te professionaliseren. DeMeter zorgt in 2018 al 25 jaar voor inspirerende sessies met experts uit de markt die je vertellen over de ‘do’s en don’ts’ op dit gebied. Mooie tips en kennisoverdracht zodat jij als marketeer op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Je kunt gelijk de opgedane kennis in de praktijk brengen en je gaat naar huis met een hoop nieuwe contacten.

Ook in 2018 organiseert DeMeter weer een aantal inspirerende sessies. Het jaar waarin DeMeter 25 jaar bestaat. Het thema in 2018 is Future = Now. Belangrijke ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence, chatbots, persoonlijke websites, Internet of Things en veel meer interessante onderwerpen staan op het programma. Onderwerpen die in 2018 nog belangrijker worden.Joeri@ Future=now

Tijdens de borrel is Joeri van den Bergh als gastspreker aanwezig. Hij is auteur van How Cool Brands Stay Hot. Hij heeft een uitgebreide ervaring in marketing naar jongeren en werkt voor grote internationale klanten. Joeri spreekt regelmatig op congressen over de hele wereld over marketingcommunicatie, merken en jongerenmarketing. Op 25 januari gaat hij op inspirerende wijze verder in op het thema Future = Now. Dit mag je niet missen!

Neem daarom ook een collega, vriend of kennis gratis mee naar de jubileumborrel. Schrijf je in en vul de naam van degene die je meeneemt in bij ‘kortingscode’.

Tot 25 januari!

 

Nu inschrijven

 

 

 

 


Kent je iemand of wil je zelf een bijdrage leveren aan een van onze events? Neem dan contact op met met ons.