Laden Evenementen

Zonder twijfel heb je veel gehoord over Artificial Intelligence. De laatste maanden is het vaak in het nieuws geweest, lees je het op LinkedIn en de Frankwatching nieuwsbrief staat er vol mee. Een ding is zeker, door de recente ontwikkelingen van Open AI is het werk van jou als marketeer of ondernemer snel veranderd.

Maak je geen zorgen als je er nog niet mee gestart bent. Je bent nog niet te laat. Senior Online Marketeer Paola Hoogervorst neemt je tijdens de Indian Summer school mee op avontuur in de wereld van AI. Waarin technologie en creativiteit samenkomen om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Welke onderwerpen komen eraan bod*?

  • Korte introductie AI
  • AI en het effect op jouw rol als marketeer
  • Schrijven van prompts
  • Zelf aan de slag met AI: bv SEO-tekst schrijven, inzet bij social media en persona’s maken, concurrentie-analyse
  • Top 10 onmisbare AI-tools en plug-ins
  • Afbeeldingen maken met AI

Tijdens deze workshop ga je vooral zelf hands-on aan de slag, dus vergeet niet om je laptop mee te nemen.

*) De ontwikkelingen in AI gaan razendsnel en daarom stemt Paola de inhoud af op de meest recente ontwikkelingen van dat moment.

Een ding is zeker. Aan het einde van de avond, besef je des te meer dat jouw werkveld nog interessanter wordt door het gebruik van AI. Meld je dus nu aan en ga deze nazomer samen met ons op deze opwindende reis.

Over Paola Hoogervorst:

Paola Hoogervorst - IMK Opleidingen - DeMeterPaola Hoogervorst is senior online marketeer bij IMK Opleidingen en IPV Training & Advies. Bovendien is ze al meer dan 15 jaar betrokken bij DeMeter. Zelf gebruikt ze dagelijks AI tijdens haar werk en geeft ze workshops op dit gebied. Haar persoonlijke missie is mensen bewust te maken van de veranderingen die AI hebben op hun dagelijkse werkzaamheden. En te zorgen dat iedereen de juiste vaardigheden leert om ermee aan de slag te gaan.

 

Dit event is van 17.00 uur tot 20.00 uur. Natuurlijk zorgen we ook voor eten.

Speciale Indian Summer Prijs: volg 4 workshops voor de prijs van 2!

Voor leden van DeMeter is dit event gratis. Ben je geen lid dan betaal je € 75,- voor een workshop. Wil je weten of een lidmaatschap interessant voor je is? Bekijk dan de pagina: lidmaatschappen Voor dit event geldt een maximaal aantal deelnemers van 18 , dus VOL = VOL