Laden Evenementen

Propositie-ontwikkeling – waarom is dit belangrijk? En hoe zorg je ervoor dat je een duidelijke propositie neerzet die aansluit op wat mensen willen?

In deze workshop nemen Marketing Queens Geja en Karin (co-auteurs van Het Marketing Kookboek) je mee in de eerste stappen naar een propositie- ontwikkeling. Waar moet je beginnen, waar moet je op letten en welke stappen moet je zetten om tot een goede propositie te komen? Je gaat natuurlijk ook zelf actief aan de slag!

Over Karin en Geja

Marketing Queens is een collectief van professionals met een gedeelde passie voor marketing.

Karin Boer weet alles van klantdata en hoe je deze het beste kunt gebruiken om met je klanten te communiceren. Met ruime ervaring op het gebied van CRM, data en analytics, klantcontactstrategie, en marketing automation werkt zij onder andere voor financiële organisaties, telecom, energie, culturele en goededoelenorganisaties.

 

 

Geja Topper werkt met een passie voor duurzaamheid, innovatie en strategie. Zij heeft zich bewezen in de introductie van nieuwe proposities, nieuwe communicatiekanalen en customer experience. Haar strategische blik koppelt ze aan een ‘hands-on’ mentaliteit. Zij zoekt de combinatie van ‘ziel en zakelijkheid’ voor zowel maatschappelijke als commerciële organisaties. Geja werkt voor uiteenlopende branches zoals de zakelijke en financiële dienstverlening, onderwijs, sport en de woningbouwsector.

 

 

Dit event is van 17.00 uur tot 20.00 uur. Natuurlijk zorgen we ook voor eten.

Speciale Indian Summer Prijs: volg 4 workshops voor de prijs van 2!

Voor leden van DeMeter is dit event gratis. Ben je geen lid dan betaal je € 75,- voor een workshop. Wil je weten of een lidmaatschap interessant voor je is? Bekijk dan de pagina: lidmaatschappen