Laden Evenementen

DEMETER GAAT NAAR ANTWERPEN

Deze keer gaat de reis per trein naar de mooie stad Antwerpen. Ook nu draait alles om verbinden, fun en kennis delen. Hoe doen ze dat in Antwerpen en wat kunnen we leren van onze Belgische buren?

 

HEERLIJK PROGRAMMA

Vrijdag 16 september

We pakken heel duurzaam de trein vanaf Rotterdam naar Antwerpen Centraal. Vertrek 11.14 aankomst 13.16 uur.

We verblijven in een fantastisch hotel op een geweldige locatie: A-STAY Antwerpen. Dit geweldige hotel in het hart van de stad, maakt gebruik van de laatste nieuwe technologische snufjes. Het ligt vrijwel direct naast het treinstation en is daarmee een goede uitvalsbasis voor onze DeMeter stedentrip Antwerpen.

“We zorgen ervoor dat je je zo veel mogelijk thuis voelt bij ons” [A-STAY]

Dat gaan we ook direct na de lunch doen. We gaan de stad Antwerpen ontdekken op de step tijdens een competitieve City Game met heerlijke proeverijen / specialiteiten onderweg.

Theo Andela ‘Belgie-Business- specialist’ praat ons tijdens de borrel bij over de cultuurverschillen tussen Nederland en België #talkvantheo

Vrijdag sluiten we af met een heerlijk Antwerp-diner.

 

Zaterdag 17 september

De ochtend besteden we aan de case: Social Hippo Marketing Casus

En na een heerlijke lunch gaan we naar Brouwerij De Koninck in Antwerpen voor (hoe kan het anders als je in Antwerpen bent) een bierbrouwerij. Voor de avond staat op het programma: ‘Fine Dining in Antwerpen’, dat belooft veel goeds.

 

Zondag 18 september

Wandeling o.l.v. een bezielende stadsgids langs de meest interessante bezienswaardigheden van Antwerpen: Chinese Buurt, Station Antwerpen, Zurenborg, Joodse Wijk, Diamantbuurt. Dan hebben we echt wel trek in de afsluitende bourgondische lunch.

Voetjes omhoog daarna in de trein weer op weg naar huis.

 

Ga mee! Meld je nu direct aan ⬇️

Jij bent er toch ook bij? Deze reis is gratis voor leden van DeMeter. Schrijf je alvast in, dan ben je verzekerd van een plek.

Ken je iemand die ook mee wil? Heel gezellig! Binnenkort verklappen we de introductieprijs maar laat je daar niet door tegenhouden. Voor je het weet, zijn de plekken weer bezet.
Nu inschrijven