Laden Evenementen

DeMeter’s Inspiratiereis naar Valencia!

Van 23 tot en met 25 mei staat Valencia in het teken van inspiratie, kennisdeling en onvergetelijke ervaringen. Als trotse deelnemer van deze unieke reis, word je uitgenodigd om samen met ons de dynamiek van deze prachtige stad te ontdekken.

Waarom Valencia? Omdat deze stad niet alleen bekendstaat om haar adembenemende architectuur en bruisende cultuur, maar ook de perfecte omgeving biedt om ideeën op te doen en kennis te delen. We geloven dat de combinatie van professionele groei en een inspirerende omgeving de sleutel is tot succes.

Tijdens deze reis kunnen we met elkaar onze ervaringen bundelen, nieuwe inzichten opdoen en waardevolle connecties leggen. Samen bouwen we aan een netwerk dat verdergaat dan de grenzen van het evenement zelf.

Dus, bereid je voor op 2 dagen vol inspiratie, leerzame momenten en onverwachte ontdekkingen. Valencia wacht op ons, en wij kunnen niet wachten om deze reis samen met jou te maken!

Mis het niet en reserveer nu je plek voor dit unieke evenement. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan!

Voor leden vragen we een eigen bijdrage van €250,-. Niet leden betalen €699,-.