Laden Evenementen

 

 

 

Op 14 oktober organiseert DeMeter het Mobile Marketing event want niemand kan meer zonder zijn mobiel, je wordt ermee wakker en je gaat er zelfs mee naar bed. We gebruiken hem overal, op het toilet, in de badkamer, onderweg naar werk en zelfs tijdens het eten. Geen wonder dat veel relaties sneuvelen omdat de online wereld vaak als veel interessanter wordt gezien.

Marketeers moeten zich daarop gaan aanpassen, want het koop- en leesgedrag verschuift steeds meer van offline naar online en dan ook nog eens op mobiel. Hoe ga je daar nou mee om, wat zijn de do’s en dont’s en hoe ziet de toekomst er nu uit, want laten we eerlijk zijn mobile marketing is booming en groeit dus als kool.
Maar ook de app markt groeit explosief, met Apple voorop en Android met vooral Samsung daar achteraan. Wat is een goede app, hoe bouw je die en nog belangrijker hoe analyseer je die data en wat doe je daarmee? Dan hebben we nog de nieuwste technologiën zoals iBeacon, want de mobile marketing markt verandert elke dag harder dan welke vorm van marketing ooit tevoren.

Allemaal onderwerpen die aanbod komen tijdens de Mobile Marketing event van DeMeter op 14 oktober.

Het programma start om 19.00 uur. Inloop en registratie vanaf 18.00 uur, voor een broodmaaltijd met o.a. soep en kroket is gezorgd.

inschrijven

 

 

Je kunt je tot 3 werkdagen voor de bijeenkomst afmelden. Gebruik hiervoor de link op de inschrijfpagina of in de mail die je na inschrijving ontving. DeMeter brengt hiervoor € 25,- annuleringskosten in rekening. Wij maken geen uitzonderingen naar annuleringsargument. Als je afmelding niet vóór die 3 werkdagen ontvangen is, beschouwen wij je inschrijving als definitief. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Hij of zij dient zich aan te melden via de inschrijfpagina.