Laden Evenementen

We vieren dit jaar ons 30-jarig jubileum met als hoogtepunt een trip naar Parijs! We gaan hier een onvergetelijk weekend van maken waarbij je de kans krijgt om te netwerken met andere professionals uit de branche en te genieten van de prachtige stad Parijs.

Tipje van de sluier
We verzamelen donderdagavond om 19.30 uur op Rotterdam Centraal en komen zaterdagavond daar weer terug. We komen in contact met Nederlanders die in Frankrijk zijn gaan ondernemen en leren we meer over het zakendoen in Frankrijk. Daarnaast buigen we ons over een interessante marketing case. Naast het inhoudelijke deel hebben we de nodige ontspanning. We gaan genieten van de Franse keuken en Parijs ontdekken zoals je nog niet eerder hebt gedaan.

Kortom, het belooft een geweldige reis te worden waarbij je zowel kunt leren als ontspannen!

Wees er op tijd bij
Mis deze kans niet om samen ons 30-jarig jubileum te vieren. We hebben op deze reis plek voor maximaal 30 personen, dus wees er snel bij als je zeker wilt zijn van een ticket. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en er samen een onvergetelijke reis van te maken in de prachtige stad Parijs!

Nu inschrijven