E-academy partner logo

DeMeter is de samenwerking aangegaan met de Thuiswinkel e-Academy en heeft accreditatie gekregen voor alle thema-avonden en events!

In de e-business staan bedrijven te springen om talent, goed opgeleid talent. DeMeter online is hét platform voor kennisdeling op gebied van on- en offline marketing. En e-Academy slaat een brug tussen onderwijs en praktijk. Samen met o.a. DeMeter zorgt e-Academy voor meer digitaal toptalent en erkende E-Business-Professionals. DeMeter online zal met haar summerschools en thema avonden het talent nog meer uit het toptalent halen en professionals koppelen aan startende professionals met passie.

De online branche is een van de snelst groeiende branches in Nederland. We verwachten in 2016 een online omzet van € 18,46 miljard (bron: Thuiswinkel Markt Monitor). Dat is ruim 15% meer dan in 2015. Voor elke baan die verdwijnt door technologische ontwikkelingen komen er 2,5 banen bij volgens Neelie Kroes. O.a. door middel van de sessies van DeMeter zorgt Thuiswinkel e-Academy dat er meer e-business-professionals worden opgeleid voor deze banen.

De samenwerking tussen beide organisaties zorgt niet alleen voor kennisdeling op niveau maar voor een brede samenwerking tussen startende professionals met een frisse nieuwe kijk op het vak en de ervaren marketeers met een bewezen trackrecord. Deze kruisbestuiving zorgt voor een algehele vernieuwing en verbeteringen van Marketing Nederland!