WAT IS DEMETER?

DeMeter is een hechte vakvereniging voor en door direct marketeers en andere professionals die te maken hebben met dit vakgebied. We staan voor Kennis, Inspiratie en Verbinding. Met een kleine 40 leden hebben we een geweldige mix van professionals en bedrijven die samen willen werken, leren en plezier maken.

DIVERSE ACTIVITEITEN

Marketing is voortdurend in beweging. Het is daarom belangrijk om je kennis aan de hand van praktijkvoorbeelden te vergroten en te leren van vakgenoten. DeMeter zorgt voor inspirerende events door het jaar heen. Van masterclasses tot bedrijfsbezoeken en van het uitwerken van cases tot meerdaagse trips. Door experts uit de markt te vragen die hun kennis delen blijven onze leden op de hoogte en ontwikkelen ze vaardigheden voor in hun dagelijkse praktijk.

HET HUIDIGE BESTUUR

De huidige bestuursleden zetten zich op vrijwillige basis in om de vereniging te besturen en om activiteiten te organiseren voor de leden. Natuurlijk organiseren zij niet alles alleen. Ze krijgen steun van enkele trouwe vrijwilligers en natuurlijk de leden.

Michiel van Delden
Michiel van Delden
Voorzitter
Iowah Munters
Iowah Munters
Bestuurslid
Richard Aertssen
Richard Aertssen
Secretaris
Eddy Saarberg
Eddy Saarberg
Penningmeester
Jan-Willem van Os
Jan-Willem van Os
Bestuurslid

Nieuwsgierig wat we zoal organiseren? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wij houden je dan op de hoogte van aankomende activiteiten bij DeMeter

We zijn er al sinds 1993

In 1993 zijn 4 oud-cursisten van SRM deze vereniging begonnen om elkaar te blijven inspireren in hun vakgebied van direct marketing. Er zijn door de jaren heen veel avonden georganiseerd met sprekers vanuit verschillende Direct Marketing gebieden. Zo wordt er nog altijd kennis gedeeld en leren de leden van elkaar en professionals uit het vak. Tegenwoordig ligt de focus nog meer op het zoeken van de onderlinge verbinding. Wanneer je elkaar echt leert kennen, wordt een connectie ook echt waardevol. Daarbij brengen we onze kennis ook samen voor het oplossen van marketingcases van organisaties.

DeMeter What’s in the name

De naamgeving ‘DeMeter’ vindt zijn oorsprong in de gelijknamige Griekse godin ‘Demeter’. Zij was de godin van de vruchtbaarheid en groei. Iets wat de oprichters vast graag wilden voor de vereniging. Daarbij schrijven we de naam bewust met twee hoofdletters ‘DM’, welke verwijzen naar het vakgebied van Direct Marketing.

De Ereleden Van DeMeter

Waar we nu staan als vereniging is met name te danken aan de vrijwilligers binnen de vereniging. Sommige leden hebben zich in het bijzonder ingezet en zijn benoemd als erelid:

Marlous Spaven (Voorzitter 2016 – 2022)
Joris Heijltjes (Voorzitter 2010 – 2014)
Robin Riemslag (Voorzitter 2007 – 2009)

Annemarie Snoeck (Voorzitter 2005 – 2007)
Rob van Vroenhoven (Voorzitter 2002 – 2005)
Antal de Waij (Voorzitter 1999 – 2002)
Wim van Merkensteijn (Penningmeester 1999-2002)
Ment Kuiper (Mede-oprichter en Voorzitter 1996-1998)
Francine van den Bergh (Mede-oprichter en Voorzitter 1993 – 1995)