Perfect om je bedrijf te laten zien aan marketing professionals

Heb je een case, wil je een event organiseren voor jouw klanten of ben je op zoek naar marketeers als doelgroep? Dan is DeMeter er voor jou!
Voor jouw organisatie biedt DeMeter uitstekende professionals op het gebied van Direct Marketing. Zo kun je ons uitnodigen om een case voor je op te lossen, om samen een event te organiseren voor zowel jouw klanten als onze leden, of nodig alleen onze leden uit om jouw expertise te delen.

DeMeter is een professionele vereniging waar je gerust je merk aan kunt verbinden. Dat betekent dat we als vereniging uitkijken naar partners die samen met ons hun doelen willen bereiken. Wij bieden op onze beurt expertise, maar ook zichtbaarheid en een waardevol netwerk.

Informeer bij ons om case partner, event partner of locatie partner te worden!

case partner

Heb je een praktische uitdaging op het gebied van marketing?

Heb je een praktische uitdaging op het gebied van marketing? Wil je jouw marketing een boost geven? Kan jouw marketingteam wel wat hulp gebruiken?

Het oplossen van jouw bedrijfsspecifieke case door het netwerk van DeMeter is dan een mooie oplossing voor je. Hoe dat in zijn werk gaat? Je presenteert je bedrijf en case aan een team van minimaal 5 leden. Je krijgt in minimaal 1 dagdeel praktisch marketingadvies vanuit verschillende disciplines en expertises. Van strategie tot operatie.
Kortom, je eigen marketing denktank!

Event Partner

Wil jij een marketing event voor je klanten en prospects?

Onze vereniging heeft jarenlange ervaring met het organiseren van events. Maak daar gebruik van! Wil jij een event in huis of op locatie organiseren waarbij je collega’s, klanten en prospects kunt uitnodigen, dan regelen we dat graag. Zolang het een raakvlak met marketing heeft en onze leden ook mogen komen gaan we graag voor en met je aan de slag.

Locatie Partner

Zijn marketeers je doelgroep? Haal ze met DeMeter in huis!

Zijn marketeers jouw doelgroep en zie je kansen bij onze leden? Stel je locatie beschikbaar voor een DeMeter event en haal daarmee jouw doelgroep in huis. Uiteraard krijg je zelf ook een podium, waar jij jouw expertise en kennis met onze leden kunt delen.

Nieuwsgierig wat we zoal organiseren? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wij houden je dan op de hoogte van aankomende activiteiten bij DeMeter

Zij hebben goede ervaringen met ons

“Zeer plezant om zoveel kennis en ervaring bij elkaar te hebben voor onze strategie om in Nederland uit te breiden.”
“Heerlijk om DeMeter rond te leiden en de mogelijkheden en kracht van DM te laten zien.”
“DeMeter heeft ons uitstekend geholpen met onze uitdaging hoe we meer in contact kunnen komen met de bezoekers van de Marker Wadden.”