Dit zijn de sprekers van de avond:


Sebastiaan Beterams, manager Online bij MPG! Hij laat je zien hoe hij de omnichannelstrategie inzet voor Allerhande en wat het oplevert. Dat de klant en de Allerhande-recepten hierbij centraal staan, spreekt voor zich. Kom smullen van al het lekkers dat tijdens zijn presentatie voorbij komt.

Yasaman Bitarafan, Publisher Modern Getaways Magazine! Geeft je tips hoe je dit als marketeer inzet, hoe je de samenwerking aangaat en wat het je kan opleveren. Aan de hand van cases die zij voor haar beide ondernemingen (Modern Getaways Magazine en consultancy) heeft gedaan, neemt zij je mee in de wereld van influencer marketing.

Serge van Marion, Creative Director van Oxyma én de hamburgerexpert van Rotterdam! Van hamburgerliefhebber tot ‘serious business’: is de accidental influencer een nachtmerrie of droom voor marketeers? Serge geeft je tips hoe je influencers zoals hij kunt inzetten en er bewust van te zijn.

Irma Machielse, Docent Marketing & Auteur en Mascha Gerretsen, Contentmarketing specialist & Auteur!  Irma en Mascha komen ons vertellen over de nieuwe methodiek in Contentmarketing die zij aan het afronden zijn voor hun nieuwe boek. Aan het eind van de avond ga je naar huis barstens vol nieuwe ideeën hoe jij contentmarketing kunt gaan inzetten.

Je leest er hier meer over!